Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Γνωρίστε τα Βραβεία Larry Niven – Πάρτε τα βιβλία του καλοκαιριού – 10ήμερο γνωριμίας και προσφοράς για τα βιβλία μας

  Γνωρίστε τα Βραβεία Larry Niven – Πάρτε τα βιβλία του καλοκαιριού – 10ήμερο γνωριμίας και προσφοράς για τα βιβλία μας



 Οι εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές ανακοινώνουν ότι θα έχουν την τιμή και την ευθύνη να διοργανώσουν για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του φανταστικού LARRY NIVEN,» προς τιμήν του έργου του μεγάλου δασκάλου και παραμυθά της επιστημονικής φαντασίας, του Larry Niven, ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς σήμερα στον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που διοργανώνεται και ταυτόχρονα καθιερώνεται ένας τόσος σημαντικός θεσμός για τη λογοτεχνία του φανταστικού και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Larry Niven για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.
Περιμένουμε συμμετοχές από όλους τους φίλους συγγραφείς! Για να γνωρίσετε το έργο του μεγάλου δασκάλου και συγγραφέα, το επόμενο δεκαήμερο, από την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 μέχρι την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, όσοι αγοράσουν κάποιο βιβλίο των εκδόσεων μας από το βιβλιοπωλείο μας, θα πάρουν σαν δώρο, εντελώς δωρεάν, το βιβλίο, «Ο στόλος των κόσμων» του Larry Niven που είχε κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Αυτή τη στιγμή το βιβλίο είναι εκτός κυκλοφορίας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το προμηθευτείτε. 

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του βιβλίου στο παρακάτω link


Επιπλέον για να περάσετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι θα πάρετε δώρο, τελείως δωρεάν, το παρακάτω βιβλίο, «Once Upon a Nightwish - H επίσημη βιογραφία 1996 – 2006», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας και είναι εκτός κυκλοφορίας. 

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του βιβλίου στο παρακάτω link

Αγοράστε τώρα, για το επόμενο δεκαήμερο, τα βιβλία του καλοκαιριού, παίρνοντας δώρο δύο μοναδικά βιβλία εκτός κυκλοφορίας, με λιανική τιμή 38,50 ευρώ και τα δύο βιβλία 

Μπείτε στο βιβλιοπωλείο μας στο παρακάτω link

ψωνίστε τα βιβλία του καλοκαιριού, με οποιαδήποτε τιμή, και πάρτε δώρο αυτά τα δύο μοναδικά βιβλία για να γνωρίσετε το έργο του Larry Niven. 

Όταν κάνετε την παραγγελία θα πρέπει να μας στείλετε εμαιλ στο universepaths@yahoo.com ότι ενδιαφέρεστε να σας στείλουμε την προσφορά. Η προσφορά δεν αναφέρετε στο βιβλιοπωλείο, θα πρέπει να μας στείλετε εμαιλ άμα ενδιαφέρεστε να σας τα στείλουμε. 

Τα ταχυδρομικά έξοδα ισχύουν κανονικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση για τα βραβεία Larry Niven, στο παρακάτω link και περιμένουμε συμμετοχές από όλους σας!


Αγοράστε σήμερα τα βιβλία του καλοκαιριού και γνωρίστε το έργο του Larry Niven με τη μεγάλη προσφορά από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου